Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Δωμάτια με θέα στο όνειρο

                                                      1. The Manta Resort, Ζανζιβάρη



Το εντυπωσιακό αυτό θέρετρο βρίσκεται στο Pemba Island της Ζανζιβάρης, σε μία υπέροχη λευκή παραλία με κρυστάλλινα νερά. Είναι συνώνυμο του ρομαντισμού και της χαλάρωσης, ενώ η παραλία θεωρείται ως μία από τις καλύτερες για κολύμπι του αρχιπελάγους της Ζανζιβάρης. 









                                                   2. Hotel Kakslauttanen, Φινλανδία

Αν ποτέ ταξιδέψετε στη Φινλανδία θα εντυπωσιαστείτε από το χωριό των ιγκλού που αποτελεί μέρος του ξενοδοχείου Kakslauttanen, στο Lapland. Το χωριό των ιγκλού είναι ένα από τα πιο πολύτιμα, μοναδικά και πρωτοπόρα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα δημοφιλή στους τουρίστες που λατρεύουν την εξερεύνηση της περιπετειώδους πλευράς της Φινλανδίας.  Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 ιγκλού φτιαγμένα από γυαλί, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε το βόρειο σέλας από το κρεβάτι σας. 







                                                            3. Ladera Resort, St. Lucia

          Ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο με 32 bedroom villas, με εκπληκτική θέα.






4. Astarte Suits Hotel, Σαντορίνη

Διαθέτει μία από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες και full service spa. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα σε ένα περιβάλλον που θυμίζει παράδεισο και προσφέρει στους επισκέπτες γαλήνη και ηρεμία.




5. Rayavadee Krabi, Ταϊλάνδη

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία του Krabi. Παρέχει αμέτρητες υπηρεσίες και διαθέτει full-service spa. Έχει εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και παραθαλάσσιο μπαρ. Διαθέτει περισσότερα από 100 δωμάτια με παροχές που δύσκολα θα βρει κανείς αλλού. 



6. Conrad Maldives, Rangali Island

Δύο διαφορετικά νησιά που ενώνονται με γέφυρα. Ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια και υποθαλάσσια σπίτια που είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από γυαλί. 




     7. Panchoran Retreat, Μπαλί

Δεν υπάρχει μέρος στον κόσμο που θα σας φέρει πιο κοντά στη φύση, από ό,τι το Panchoran Retreat στο Μπαλί. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του δάσους, κοντά στο Ubad της Ινδονησίας. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί έτσι που είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το εξωτερικό από το εσωτερικό. Όλο το project έχει δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα υλικά, υπογραμμίζοντας το σεβασμό προς τη φύση.


8. Hotel Ubud Hanging Gardens, Ινδονησία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο φαράγγι του ποταμού Ayung και προσφέρει μία θεαματική εμπειρία διαφορετικών πολιτιστικών αξιοθέατων και της μαγευτικής φύσης του κεντρικού Μπαλί. 




9. Dedon Island Resort

 Οι κρεμαστές πολυθρόνες του πάνω από το νερό ή την άμμο μέσα σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον, με δημιουργούς τη φύση αλλά και την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία. 
Το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας του σταρ του ποδοσφαίρου Bobby Dekeyser, ο οποίος έγινε σχεδιαστής επίπλων. Με την είσοδό σας στο ξενοδοχείο, βρίσκεστε στα χέρια της πολυτέλειας, της άνεσης και της υψηλής αισθητικής. 





                                                 10. Äscher Cliff Restaurant, Ελβετία

Δεν υπάρχει άλλο μέρος στην Ελβετία που να προσφέρει τέτοια θέα της χιονισμένης  βραχώδους οροσειράς του Alpstein. Για να φθάσετε ως εκεί πρώτα πρέπει να ξεκινήσετε από το σταθμό του Wasserauen και να κινηθείτε από ένα απότομο μονοπάτι στη Seealpsee, λίμνη στην οροσειρά του Alpstein. Από εκεί πρέπει να σκαρφαλώσετε από ένα ιδιαίτερα δύσκολο μονοπάτι που οδηγεί από τη λίμνη στο Ascher. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου